Центърът за сервиз и гуми Примекс отвори врати официално и във Велико Търново

Центърът за сервиз и гуми Примекс отвори врати официално и във Велико Търново
На 6 юни официално бе открит новият център за гуми и сервиз Примекс в град Велико Търново. Лентата прерязаха Заместник Кметът на Община Велико Търново проф. Камарашев и управителят на компанията Георги Крумов. За успех на новия проект бе направен и водосвет. Над 200 гости – клиенти и партньори на Примекс – се забавляваха в компанията на Мария Илиева и местната фолклорна формация „Искра“.
 
 
Най-новият център за гуми и сервиз на компанията се намира на ул. „Козлуджа“ 3 във Велико Търново и разполага с 3 700 кв.м разгъната застроена площ. Архитектурата на обекта е дело на „Архитим“ ЕООД с архитект Валери Колев, а строителството - на „Кънстракшън Груп“ ЕООД. 
 
 
Центърът е оборудван с последно поколение машини и технологии и извършва услуги по демонтаж, монтаж, баланс и ремонт на гуми; регулиране на преден и заден мост за всички видове автомобили; подмяна на масла и филтри; ремонт ходова част на леки и лекотоварни автомобили; смяна на ангренажни и пистови ремъци на леки и лекотоварни автомобили; смяна на съединител; регулиране на фарове; машинно изправяне на джанти и сервизиране на климатични системи.
 
 
В просторната търговска зала клиентите могат да се запознаят с всички актуални модели гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и за селскостопанска и индустриална техника. Клиентите на компанията могат да получат компетентна и професионална консултация от специалистите по продажби в работното време на центъра – от 8,30 до 18,00ч. от понеделник до петък и от 9,00 до 16,00ч. в събота.
 
Примекс Велико Търново е седмият обект на търговската верига след тези в София, Варна, Шумен, Бургас, Русе и Добрич. До края на 2017г. компанията планира да открие център за гуми в Пловдив, както и втори обект в София. 
 
 
Вече 19 години Примекс е на българския пазар като утвърден лидер във вноса и дистрибуцията на гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна и индустриална техника. Примекс е дългогодишен доверен партньор на световноизвестни производители на гуми, сред които Ханкук, Гудиър, Мишлен, Пирели, Марангони, Континентал, Матадор, Петлас, Бриджстоун, Сайлун и други. Компанията поддържа разнообразно портфолио от марки и представя на многобройните си клиенти най-новите модели и технологии от света на автомобилните гуми. Примекс предлага и широка гама от сервизни услуги във всички свои центрове в страната: монтаж, демонтаж и баланс на гуми, ремонт и сервизна поддръжка, машинно изправяне на джанти, хотел за гуми и мобилен сервиз и други. Примекс е и абсолютен лидер в България в производството на гуми регенерат за товарни автомобили по метода студен регенерат.
Добави коментар