Цистерната за течен тор на JOSKIN Volumetra получи отличие Машина на годината 2017 на SIMA

Цистерната за течен тор на JOSKIN Volumetra получи отличие Машина на годината 2017 на SIMA
Цистерната за течен тор JOSKIN Volumetra спечели престижната награда „Машина на годината за 2017“ на изложението SIMA, което се проведе в Париж.
 
Танкерът е с капацитет до 26,000 л., със самоносеща структура и иновативни характеристики, проектиран, с намалено до минимум собствено тегло и адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор.
 
 
Самоносеща структура
Volumetra е компактен модел със самоносеща структура, проектиран с намалено до минимум собствено тегло и адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор. Този модел може да изпомпва от много дълбоки ями, като системата на изпомпване е напълно интегрирана с цел запазване на компактните размери като цяло.
 
Волуметрични помпи
Гамата на модела Volumetra е специално разработена за работа с волуметрични помпи с цел постигане на максимални резултати при изпомпване.
 
 
Хидравлично окачване
Танкерите VOLUMETRA са стандартно оборудвани с двуосно или триосно хидравлично окачване (Hydro-Tandem / Hydro-Tridem), което гарантира отлична стабилност при наклони и оптимално поведение при транспортиране с голяма скорост.
 
Пълно поцинковане за по-дълъг живот 
JOSKIN разполага със собствено звено за поцинковане, което е едно от най модерните в Европа. То осигурява висококачествено пълно горещо галванизиране и дава надеждна защита на материалите срещу корозия.
 
 
Гамата Цистерни за течен тор на JOSKIN се състои от над 70 вида базови модификации. Подборът на висококачествена стомана, стандартизираната продукция и високо технологичното ниво на автоматизация в производствения процес осигуряват качествен продукт на който може да се разчита.  
 
Повече информация за тороразпръскващите цистерни и ремаркета на JOSKIN можете да намерите в търговската мрежа на Агритоп в страната или на www.agritop.bg

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!