Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Claas и Amazone в полето ще покаже Универсал НВГ край Долна Оряховица

Claas и Amazone в полето ще покаже Универсал НВГ край Долна Оряховица

Фирма Универсал НВГ ООД организира полева презентация на селскостопанска техника в землището на Долна Оряховица.

 

Демонстрацияата ще се проведе на 20 юни, четвъртък от 10.00 часа в базата на фирма Универсал НВГ ООД в град Долна Оряховица.

 

От фирмата ще покажат в действие най-новите, както и част от вече утвърдените брандове трактори и комбайни Claas, сеялки Amazone, техника за прециано земеделие Müller Elektronik и Gode, дюзи за пръскачки Lеchler.

 

На полето ще жъне комбайн  Claas Lexion 760 с новият хедер Vario 10. Акцент в презентацията ще бъде поставен и на пневматичната сеялка за директна сеитба Amazone Cirrius. Ще бъдат демонстрирани и качествата на пълната гама трактори и комбайни Claas, както и пълната гама сеялки, торачки и пръскачки Amazone, които Универал НВГ предлага на българския пазар.

 

Сред официалните гости на презентацията ще бъдат фирма Суми Агро, която ще представи новостите при торовете, използвани при сеитба на есенни и пролетни култури; фирма Екофол, специализирана в борбата с вредители и торенето на растенията и фирма РАПИД КБ.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug