Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Claas и Horsch поставиха нов Световен рекорд в прецизната сеитба на царевица

Claas и Horsch поставиха нов Световен рекорд в прецизната сеитба на царевица

Claas и Horsch поставиха нов Световен рекорд в прецизната сеитба на царевица. Рекорда бе поставен по време на сеитба до град Чаплыгин в Русия.

 

За 24 часа бяха засети 4 480 декара с царевица в перфектно организирана без паузи съвместна кампания на немските производители Claas и Horsch.


"24 часа - 24 Прецизни реда" бе мотото на организираната акция по поставянето на световния рекорд.

 

Екип с членовете, съставен от двете компании вложиха максималните си усилия и професионализъм при работата с трактор Claas Xerion 5000 и новата 24 редова сеялка Horsch Maestro 24 SW.

 

В рамките не рекорда бе извършвана сеитба на царевица с поставяне на тор, като поддържаната работна скорост на трактора бе около 15 км./ч.

 

© 2012 текст : Трактор.БГ

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug