Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Claas купиха китайският завод за трактори - Shandong Jinyee

Claas купиха китайският завод за трактори - Shandong Jinyee

 

Един от световните лидери в производството на селскостопанска техника - CLAAS, купиха един от най-големите производители на трактори в Китай - Shandong Jinyee Machinery Manufacture Co. Ltd.

 

Сделката на годината в сектора на селскостопанската техника, както я наричат експерти от бранша в Европа, се очаква да доведе до съществени промени в пазарните дялове при продажбата на трактори в Европа и Азия.

 

От Claas заявиха, че са отдавна на азиатския пазар и закупуването на мажоритарен дял от китайската компания за трактори е логически ход в разширяването на пазарните възможности за силно и бързо развиваща се икономика като Китай. Към момента Claas има заводи в централна и западна Европа, а също в САЩ, Русия и Индия. С откриването на производство в Китай, това ще фокусира целите на компанията в дългосрочен план.

 

Към момента китайският завод има около 70 млн.евро продажби годишно и над 1000 служители.

 

© текст : Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug