Claas Trion заслужи наградата FARM MACHINE 2022

„Комбайн за всяка ситуация“, категорично е журито на конкурса, част от което е и Трактор.БГ

Claas Trion заслужи наградата FARM MACHINE 2022

Claas получи титлата FARM MACHINE 2022 в категорията “комбайни” за своята серия Trion. Журито, съставено от експерти на 14 агромедийни компании, част от които и Трактор.БГ, смята, че това е най-добрата концепция, налична на пазара днес.

 

DirectInject на Amazone стана FARM MACHINE 2022

 

Подходящ за всяко стопанство

Кристиан Фурини, част от журито обяснява защо това е така.

 

„Този комбайн е подходящ за всяко стопанство отчасти заради впечатляващия резултат по време на полеви тестове, но най-вече заради широката гама от модели и функции“, каза той.

 

Серията Trion включва 20 модела

„Каквито и да са условията по време на прибиране на реколтата, всеки фермер или механизатор ще намери Trion, който отговаря на конкретните нужди“, категоричен е Фурини.

 

Комбайн за всяка част на света

Според Claas, благодарение на голямото разнообразие от видове и оборудване, серията е подходяща за всички пазари – независимо дали стопанството е част от семеен бизнес, средно стопанство или голям производител в Европа, Америка или Африка.

 

От  Claas обещават високо ниво на адаптивност към конкретни ферми и култури. Доказаната технология за вършане на APS с почистване на JETSTREAM, голям резервоар за зърно и високи разтоварвания допринасят за впечатляващата производителност на Claas Trion.

 

Прост, ефективен и с ниска поддръжка задвижващ механизъм, комбиниран с интелигентна технология на двигателя, включваща DYNAMIC POWER, намалява разхода на гориво до минимум.

 

Очаквайте победителите и в останалите категории на FARM MACHINE 2022 да станат ясни до 23 март.

Добави коментар