Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

CNH и Kubota в борба за придобиване на престижната марка Kverneland

CNH и Kubota в борба за придобиване на престижната марка Kverneland

Kverneland - щанд на Агритехника 2011

Корпорацията CNH и японския производител Kubota в момента водят борба за придобиване на престижната марка Kverneland.

 

В края на Декмеври миналата година по непотвърдена информация, Kubota са придобили близо 32% от акциите на Kverneland. В същото време CNH са предложили на Kverneland пълно 100% - ово изкупуване на акциите на компанията.

 

Към момента няма информация коя от двете компании има по-голям шанс да придобие мажоритарния дял от акциите, но се появиха коментари на борсови посредници, според които Kubota активно изкупува миноритарни дялове от Kverneland, вкл. чрез борсови посредници.

 

Kubota Corporation е най-големия японски производител на трактори, като през последните години значително увеличава своя пазарен дял в Европа.

 

CNH е една от най-големите групировки за производство на селскостопанска техника в Света, като държи марките CASE IH, New Holland и STEYR.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug