CNH сключи стратегиеско партньорство с производителя на рулонни балопреси - Orkel

CNH сключи стратегиеско партньорство с производителя на рулонни балопреси - Orkel

 

CNH сключи стратегиеско партньорство с норвежкия производител на рулонни балопреси - Orkel. Orkel произвежда също така специализирано оборудване за фуражи за животновъдни ферми, включително фуражни компактори.


CNH ще придобие правата върху интелектуалната собственост и инструменталната екипировка за производство на фиксираните-камерни балопреси Orkel, както и за рулонните балопреси.

 

Orkel ще стане предпочитан партньор на CNH за развитието на ново поколение високопродуктивни балопреси от висок клас.

 

Договора за стратегическо партньорство обединява дългогодишния опит и експертиза на CNH в производството на трактори, пръскачки, комбайни, фуражни комбайни и друга селскостопанска техника, с водещата технология при балопресите на Orkel.

 

"Партньорството ни с Orkel потвърждава намерението CNH да  засили своето пазарно присъствие в сегмента сено и фуражи. Това споразумение носи на CNH разработването на продуктова линия в съответствие с пазарните тенденции и изисквания за по-добро задоволяване на нарастващите нужди на нашите глобални клиенти ", казва Ричард Тобин, президент и главен изпълнителен директор на CNH.

 

"Ние сме много развълнувани от перспективата за повишаване на нашата пазарна позиция в полза на нашите клиенти в Европа и да станем заедно със CNH инженерни партньори в премиум сегмента сред балопресите", заяви пък Jarl Gjonnes, собственик и президент на Orkel.

 

Всички продукти с марката ORKEL ще се продават чрез дилърските мрежи на New Holland Agriculture и CASE IH в Европа.

 

CNH е една от най-големите групировки за производство на селскостопанска техника в Света, като държи марките CASE IH, New Holland и STEYR.

 

© 2012 Трактор.БГ