Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

CNH сключи стратегиеско партньорство с производителя на рулонни балопреси - Orkel

CNH сключи стратегиеско партньорство с производителя на рулонни балопреси - Orkel

балопреса Orkel

 

CNH сключи стратегиеско партньорство с норвежкия производител на рулонни балопреси - Orkel. Orkel произвежда също така специализирано оборудване за фуражи за животновъдни ферми, включително фуражни компактори.


CNH ще придобие правата върху интелектуалната собственост и инструменталната екипировка за производство на фиксираните-камерни балопреси Orkel, както и за рулонните балопреси.

 

Orkel ще стане предпочитан партньор на CNH за развитието на ново поколение високопродуктивни балопреси от висок клас.

 

Договора за стратегическо партньорство обединява дългогодишния опит и експертиза на CNH в производството на трактори, пръскачки, комбайни, фуражни комбайни и друга селскостопанска техника, с водещата технология при балопресите на Orkel.

 

"Партньорството ни с Orkel потвърждава намерението CNH да  засили своето пазарно присъствие в сегмента сено и фуражи. Това споразумение носи на CNH разработването на продуктова линия в съответствие с пазарните тенденции и изисквания за по-добро задоволяване на нарастващите нужди на нашите глобални клиенти ", казва Ричард Тобин, президент и главен изпълнителен директор на CNH.

 

"Ние сме много развълнувани от перспективата за повишаване на нашата пазарна позиция в полза на нашите клиенти в Европа и да станем заедно със CNH инженерни партньори в премиум сегмента сред балопресите", заяви пък Jarl Gjonnes, собственик и президент на Orkel.

 

Всички продукти с марката ORKEL ще се продават чрез дилърските мрежи на New Holland Agriculture и CASE IH в Европа.

 

CNH е една от най-големите групировки за производство на селскостопанска техника в Света, като държи марките CASE IH, New Holland и STEYR.

 

© 2012 Трактор.БГ

 

 

Коментари
case power
на 18.02.2013 19:06:41
tovasie na vanshen vid staria new nolland s leki promeni
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug