Демонстрации на товарачите WEIDEMANN организира АГРИТОП на 1 и 2 септемви в Стара Загора

  • 2345
  • 0
  • Новини
Демонстрации на товарачите WEIDEMANN организира АГРИТОП на 1 и 2 септемви в Стара Загора
Търсите качествен товарач, който да се спрвя с всичките задачи във фермата? Искате машината Ви да е здрава, силна и икономична? Товарачите Weidemann могат да отговорят на всичките Ви изисквания! Посетете демонстрациите организирани от Агритоп и ще откриете своята машина. 
 
Удоволствието да ги управлявате и да се убедите в предимствата им ще можете да получите  на 1 и 2 септември на търговската база на АГРИТОП на входа на летище Стара Загора. Фермери и животновъди ще могат сами да пробват и нагледно да видят как работят част от моделите. Машини, които са неизменни помощници и в животновъдните и в земеделските стопанства. 
 
Товарачите Weidemann могат да бъдат закупени на лизинг, като схемите са гъвкави и максимално облекчени. 
 
Немските товарачи Weidemann вече над 55 години доказват ефективността си в Европа и особено в Германия, където почти няма животновъдна ферма без товарач  Weidemann. Все по-голям пазарен дял заемат и в България и все по-предпочитани са те сред българските фермери. 
 
Следните фактори определят силната марка Weidemann: ефективни решения за максимална доходност, добра и сигурна инвестиция, високо признание от клиентите.
 
Дата: 1 и 2 септември 2016
Начало: 11:00 часа
Място: Търговска база АГРИТОП - входа на летище Стара Загора
 
Повече информация можете да получите от търговските предствители на фирмата: http://agritop.bg/bg/Kontakti-c131 или на телефон: 02 / 971 26 20 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!