Десет причини защо да изберете Case IH Maxxum

Тракторът е нарицателно за маневреност, икономичност и надеждност

  • 102
  • 0
  • Новини
Десет причини защо да изберете Case IH Maxxum

Тракторът Case IH Maxxum отдавна се е превърнал в стандарт, по който се сравняват тракторите от среден клас. Той е нарицателно за маневреност, икономичност и надеждност. С богат избор от опции, пет модела от 116 до 145 к.с. и трансмисии – ActiveDrive4, ActiveDrive 8 и CVX Drive между които може да избирате, за да бъдат покрити нуждите на вашето стопанство. 

 

Опитните земеделци избират машините Case IH

 

1. Вземете максимума от деня
Тракторите от серия Maxxum разполагат с подобрения и технически характеристики, които задават нови стандарти при тракторите от среден клас. Независимо дали ви трябва маневрен трактор за животновъдна ферма или селскостопански трактор, който се справя на полето и на пътя с еднаква лекота, Maxxum е името, което трябва да запомните.


2. CVX означава ефективност
Подобно на тракторите Case IH от най-високия мощностен клас, тракторите Maxxum се предлагат и с безстепенната трансмисия CVXDrive, осигуряваща плавна промяна на скоростта в диапазона от неподвижно състояние до 50 км/ч при икономичните 1700 об/мин. Трансмисията CVXDrive използва технологията с два съединителя DKT за оптимална производителност. Технологията CVXDrive обаче осигурява не само ефективност, но и лесно управление, което прави тракторите Maxxum CVX изключително лесни за управление от оператори както с по-голям, така и с по-малък опит за изпълнение на различни стопански операции.

 


3. Maxxum CVX
Трансмисията CVXDrive, която се предлага за моделите Maxxum с мощност от 116 до 145 к.с., е подходяща за всички оператори – с богат опит, наети на пълен работен ден до временно наети такива. Моделите от серия Maxxum, които могат да бъдат оборудвани със CVX трансмисия са: 125, 135, 145 и 150. 


4. Богат избор от модели и опции
Ще забележите, че външно тракторите Maxxum CVX рязко се отличават от предшествениците си със своите изчистени линии и усъвършенстван пакет светлини. Но големите разлики между настоящите трактори и предходните поколения са скрити за външния поглед. От най-новите двигатели FPT – по-икономични, по-чисти и по-мощни от досегашните – до обновени функции, предназначени да улеснят работата Ви.


5. Комфорт при работа
Комфортът на оператора по време на управление е от съществено значение за качественото изпълнение на поставените задачи. От модернизираното окачване на предния мост до разширената гама седалки, тракторите Maxxum са проектирани така, че операторът да работи в пълен комфорт – всеки час, всеки ден, независимо от задачата или терена.

 

 

6. Лесно управление
Ако вече сте работили някога с Maxxum, ще знаете колко интуитивно е управлението – ако пък не сте, заемете мястото на водача, за да узнаете! Това са машини, проектирани от хора, които разбират от трактори – хора, които разбират от  земеделие. Независимо дали Ви трябва машина със стандартни спецификации или с най-съвременното технологично оборудване, ще намерите модела Maxxum според своите нужди, като всеки един от тях се отличава с лекота при управление. 

 

Новият CASE IH избра родните полета за своята предпремиера


7. Отлична осветеност за работа и през нощта
Ранното начало и късният край на работния ден са неразделна част от земеделската дейност. Ето защо тракторите от серия Maxxum гарантират още по-добра осветеност. Новият пакет предни и покривни работни светлини осигурява пълна 360-градусова видимост, за да виждате не само напред, но и работата, която се извършва отзад, както и цялата периферия на прикачния инвентар.

 

8. Създаден да бъде ефективен
Всеки трактор Maxxum е оборудван с един от най-съвременните, най-икономичните и най-производителни двигатели в сектора, способен да се справи с всяка задача. Двигателите се произвеждат от FPT Industrial (част от CNH), предлагаща едни от най-успешните двигатели в сектора. От 4-цилиндровия Maxxum 115 с мощност 116 к.с. до шест цилиндровия Maxxum 150 с мощност 145 к.с. (номинални мощности) – всички са оборудвани с двигатели идващи от FPT, като 4-цилиндрови 4,5-литрови агрегати се вграждат във всички модели с изключение на върховия Maxxum 150, който използва шест цилиндров 6,7-литров двигател.

 

 

9. По-лесно, прецизно и интелигентно управление
Машините от базовия клас разполагат с 16 скоростна Semi Powershift трансмисия, разделена в 4 диапазона с максимална скорост 40 км/ч. Наличният като опция Creeper удвоява броя на скоростите до 32x32. В случай че тази опростената SemiPowershift трансмисия е достатъчна, за предвидените дейности, с Maxxum няма да се налага да пестите от опции.


10. Пълна съвместимост 
Моделите Maxxum са снабдени с до 4 механични или електрически задни хидравлични клапана. Хидравличната помпа осигурява дебит на маслото до 125 л/мин в зависимост от модела. Като опция за моделите Maxxum се предлага високопроизводителна аксиално-бутална помпа, която осигурява дебит до 121 л/мин. С товароподемност до 7115 кг (при трактори с хидравлична помпа с дебит 80 л/мин) или 7864 кг (при трактори с помпа с дебит 113 л/мин), моделите Maxxum са готови за работа с различен по големина инвентар, а предната навесна система с товароподемност 2800 кг (при помпа 80 л/мин) или 3100 кг (при помпа до 121 л/мин) е опция. Електронното управление на навесната система (EHC) е стандартно оборудване за всички трактори Maxxum, с електронно управление на пропадането (Electronic Draft Control).