Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Десислава Танева откри АГРА 2015

Десислава Танева откри АГРА 2015

Десислава Танева на АГРА 2015

Министър Десислава Танева откри официално изложението АГРА 2015 в Пловдив. Още в първите часове след отварянето на вратите в Пловдивския панаир влизат множество фермери от различни краища на България. Времето на изложението е слънчево, а около изложените трактори и земеделски инвентар на откритите площи се събират групички със земеделци.

 

В рамките на официалното откриване, министър Десислава Танева заяви: "Открихме кампания директни плащания 2015-а година. В тази кампания ще имат възмпжност да кандидатстват всички земеделски производители за 1 милиард и половина лева подпомагане по общо 35 схеми - директни плащания, национални доплащания, национална преходна помощ и новите мерки - компенсаторни по новата Програма за развитие на селските райони, както и допълнителните мерки за последна година от старата програма по агроекология."

 

Министър Танева допълни : "Само няколко дни по-късно след обнародване на съответната наредба, ние ще отворим първата мярка 4.1 за инвестиции в земеделски стопанства. Аз зная, че земеделските производители се готвят и са готови за този прием и пожелавам тук на АГРА-та, на това мега изложение тази година те да намерят най-добрите решения за инвестиция в технологии, които ще повишат тяхната ефективност и конкурентоспособност,а ние като министерство да направим администрирането на мерките така, че да ги улесним максимално!"

 

Очаквайте снимки и видео от АГРА 2015, първо във Фермер.БГ TV !

 


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug