Deutz-FAHR LAND - една инвестиция в бъдещето

Deutz-FAHR LAND - една инвестиция в бъдещето
Завод на бъдещето в сърцето на Европа: SAME DEUTZ-FAHR презентира този грандиозен проект на АГРИТЕХНИКА 2013, а днес той отвори врати.
 
Вече повече от 100 години компанията Deutz-FAHR произвежда трактори с безкомпромисно качество „Произведено в Германия“. За да отговори на растящите изисквания на клиентите си от цял свят, фирмата построи завод, какъвто няма другаде. 
 
 
С обща площ от 345 000 квадратни метра в германския град Лауинген, в който са вложени 90 млн. евро. Цеховете са оборудвани с най-новите технологии в индустрията, някои от които са взаимствани от строителството на космически кораби.
 
В завода, разположен на брега на река Дунав, ще се произвеждат големите трактори от сериите 9 и 11 в 16 модификации. От конвейера на тази супер съвременна производствена площ всеки ден към фермерите ще поемат по 40 трактора с най-високо качество. 
 
 
DEUTZ-FAHR LAND е не просто модерен завод, а най-големият и модерен завод за трактори в Европа. Брандът DEUTZ-FAHR е не просто бранд с дълга история и успешно настояще, а надежден партньор с блестящи перспективи за бъдещето в световен мащаб. 
 
„Това е крайъгълен камък в историята на марката Deutz-Fahr. Сега ние сме в състояние да произвеждаме пълната гама земеделска техника с мощност до 440 к.с.“, каза Лудовико Бусолати, СЕО на Same Deutz-Fahr Group по повод откриването на завода.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар