Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Deutz Fahr представи нов комбайн за малки стопанства

Deutz Fahr представи нов комбайн за малки стопанства

Deutz Fahr 6040

 

Немският производител на трактори и зърнокомбайни DEUTZ FAHR пусна на пазара нов модел компактен комбайн, който да бъде за нуждите на зърнопроизводители обработващи от 2500 до 4000 декара земя.

 

От завода производител заявяват, че целта е да се привлекат тези фермери, които през последните години си купуват само втора употреба комбайни, а новия модел на Deutz Fahr е реална възможност да имат качествена машина в гаранция на сравнително ниска цена.

 

Новият Deutz Fahr 6040  се произвежда в завода на Deutz Fahr в Хърватска и е базиран на шасито на добре познатия поголям "събрат" Deutz Fahr 6060.

 

Новост при компактния комбайн е подобрения дизайн на кабината, която вече е с по-добра видимост и оборудвана с нова система за мониторинг на загубите на зърно.

 

Комбайна Deutz Fahr 6040 е оборудван само с един очистващ барабан, а задвижването е изцяло хидростатично. Серийно се продава с хедер с работна шририна от 5,40 метра. Производителността при жътва е около 20 тона на час.

Цената на новия комбайн Deutz Fahr 6040 стартира в редица европейски страни на ценови нива около 110 000 евро с ДДС.

 

© tractor.bg 2011

Коментари
анонимен
на 27.09.2012 10:49:16
снимки, видео ще има ли да ги видим..?
vladi
на 30.09.2012 12:41:16
da naistina shte ima li snimki i video?
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug