Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Deutz Fahr спечели приза Златен трактор за дизайн 2015

Deutz Fahr спечели приза Златен трактор за дизайн 2015

трактор DEUTZ-FAHR 9340 TTV на EIMA 2015

За втора поредна година на 12 ноември 2014 в Болоня Deutz Fahr грабна отличието „Златен трактор за дизайн“ 2015-та. Deutz Fahr  9340 TTV е съчетание на сила, надеждност, комфорт и напълно отговарящ на всички големи очаквания на фермерите.

 

Наградата „Златен трактор за дизайн“ се предоставя в сътрудничество с Асоциацията на аграрните журналисти и се дава всяка година от жури, включващо журналисти, специализирани в сектора на селското стопанство от всички Европейски страни. Тази година редакционната колегия съставена от повече от двадесет международни журналисти, внимателно провери характеристиките на най-добрите трактори на пазара и награди Deutz Fahr 9340 TTV  с приза „Златен Трактор за Дизайн”.

 

Победителят в категорията е с двигател DEUTZ с мощност 340 к.с., с малък разход на гориво, с Tier 4 и технология SCR и Система за филтриране на твърди частици DPF. Тракторът е с двоен турбокомпресор и TTV трансмисия за най-добра ефективност. Мощността се осигурява от DEUTZ TCD 7,8 литра шест цилиндрови двигатели, Twin Turbo,  с по четири клапана на цилиндър, които отговарят на изискванията Tier 4 (IIIA) за вредни емисии. Тези двигатели са с турбо и интеркулер, използват интегриран електронен контрол за техните DCR (DEUTZ Common Rail) инжекционни системи и последващата обработка на изгорелите газове с каталитичен конвертор SCR и DPF филтри.  Големият  обем на резервоара (600 литра гориво, 55 литра AdBlue) означава непрекъснат работен ден на полето, а новата  електронно контролирана система за охлаждане осигурява максимална ефективност и нисък разход на гориво  - което е особено полезно когато температурите на околната среда са високи.  Серия 9 разширява избора на високо-мощностни машини  до нови нива с гама от модели, които следват  стандартите наложени от носителя на серия награди Серия 7. Тази серия е не просто перфектна комбинация от високотехнологично съдържание, в нея тракторите изразяват внимание към стила и функционалността. Роден от сътрудничество със световно известното автомобилно дизайнерско студио Italdesign Giugiaro, Deutz Fahr  9340 TTV   е перфектен израз на ефективност и мощност, съчетана в един продукт с уникален стил. Новият дизайн на предния капак и  калниците с LED светлини са умело съчетани с "Мaxi Vision" кабина, в която всички функции са събрани в подлакътник  допълващ се от иновативен и ултра-ергономичен джойстик.

 

Deutz Fahr 9340 TTV  беше удостоен с престижната титла "Златен Трактор за Дизайн" на международна изложба EIMA, която се проведе между 12 и 16 ноември 2014 г. в Болоня.

 

Получаването на тази награда представлява важно признание, което потвърждава огромния ангажимент на SAME Deutz-Fahr Group, собственик на марката Deutz Fahr, да се утвърди като основен играч в сегмента на тракторите с широка мощност.

 

Официален представител на немската марка за България е фирма Ири Трейд АД.
 

www.iritrade.com
 

национален телефон: 0700 10 445

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug