Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Deutz-Fahr стартира производството на трактори и комбайни в Русия

Deutz-Fahr стартира производството на трактори и комбайни в Русия

снимка: www.tractor.bg

Same Deutz-Fahr започна да произвежда трактори и комбайни в новата си фабрика в южната част на Москва. Same Deutz-Fahr е една от първите западни производители на селскостопанска техника, които откриват завод  в Русия за трактори и комбайни.

Обхватът първоначално ще бъде ограничен до четири модела на трактори Deutz-Fahr в сегмента 150 к.с.-300 к.с. гама, както и комбайни от 300 к.с. за 450 к.с.. При максимален капацитет на завода ще има годишно производство от 2000 г. трактори и 500 комбайни.

Проектът доведе до създаването на акционерно дружество - Same Deutz-Fahr Русия Земеделска техника -, в която Same Deutz-Fahr притежава 75% от акциите. Останалите 25% се държат от EuroAgroPostavka, дистрибуторът на продуктите Deutz-Fahr в Русия.

"Ние сме една от първите западни компании за селскостопански машини, която отваря истинска фабрика за производство на трактори и комбайни в Русия", посочва Масимо Борди, главен изпълнителен директор Same Deutz-Fahr Group. Той добавя, че състоянието на селскостопанските машини в Русия се е понижило значително през последните 20 години, което създава необходимост от нови и технологично по-актуални продукти. "Търсенето на машини с голям капацитет е силен, въпреки че световната икономическа криза удари Русия и ситуацията в селскостопанския отрасъл е изключително трудна", казва той.

Same Deutz-Fahr вече присъства в Русия със своя търговски клон и магазини. През 2009 г. има спад в продажбите, който се дължи на тежка криза, съчетана със строгите ограничения за кредитиране на селскостопанския сектор. Въпреки това, благодарение на нови проекти за производство и продължаващия растеж в търсенето на най-новите селскостопански машини, продажбите на тракторите се очаква да нараснат от 150 през 2008 г. до 1000/годишно до 2013 година.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug