Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ДФЗ започва интервенционно изкупуване на зърно - ДОКУМЕНТИ

ДФЗ започва интервенционно изкупуване на зърно - ДОКУМЕНТИ

снимка: www.tractor.bg

От днес до 31 май 2010 г. Държавен фонд "Земеделие" - Разплащателна агенция ще се изкупуват зърнени култури - обикновена пшеница, ечемик и сорго, съобщават от Фонда. Оферти могат да подадат всички притежатели на хомогенни партиди обикновена пшеница, ечемик и сорго, ожънати на територията на Общността и отговарящи на определени количествени и качествени изисквания.

Цената за тон е 101.31 евро или 198 лв. за тон, като месечно има леко увеличение до май. Изискванията към качеството са високи, като лабораторните анализи са за сметка на кандидатите. Изкупува се зърно, което е здраво, чисто и има търговско качество. За всяка партида те трябва да представят отделни оферти.

Разплащателната агенция изкупува хомогенни партиди, не по-малки от 80 тона обикновена пшеница, ечемик и сорго.

Офертите за интервенционно изкупуване по образец могат да се подават в периода от 2-ри ноември (понеделник) до 31-ви май 2010 г. в Областна разплащателна агенция по постоянен адрес или седалище на оферента.

Необходимите документи можете да изтеглите от download центъра на Фермер.БГ (Приложение 1 - 8 от 02.11.2009).

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug