Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Димана Страхинова от Римекс е новият изпълнителен директор на Фермер 2000

Димана Страхинова от Римекс е новият изпълнителен директор на Фермер 2000

Димана Страхинова - новия Изпълнителен директор на ФЕРМЕР 2000 АД

 

Досегашният търговски директор на Римекс 1 Холдинг ЕАД е новият изпълнителен директор на старозагорската фирма Фермер 2000, заменяйки на този ключов пост г-н Ренън Зундер, който 4 години бе начело на компанията.

 

Димана Страхинова има 13 години опит в работа си в сферата на селскостопанската техника, като търговски директор във фирмите на Римекс 1 Холдинг - официален вносител на световния концерн CASE IH за България и познава отлично пазара на селскостопанска техника у нас.

 

Тя е един от най-големите експерти в земеделската техника у нас, като поддържа контакти със земеделски производители от цяла България, вкл. и най-големите корпоративни аграрни стопанства и инвестиционни фондове в агробизнеса.

 

Тя има репутацията на "Желязната лейди" в бранша на търговията със селскостопански машини.

 

Г-жа Страхинова заяви, че очаква това ново придизвикателство и че то, заедно с такива световни марки като Massey Ferguson и Manitou и висококвалифицирания екип на Фермер 2000 ще бъде спечелено.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug