Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Днес започва най-голямото селскостопанско изложение - Агритехника Хановер 2009

Днес започва най-голямото селскостопанско изложение - Агритехника Хановер 2009

снимки: www.tractor.bg

След два ексклузивни дни на отворени врати, днес в Хановер, Германия, официално започва най-голямото изложение за селскостопанска техника в света. Изложбените площи са над  320 000 кв.м., а фирмите над 2 300.

Екип на Трактор.БГ ще ви представи в следващите седмици, чрез снимки и видео репортажи, едни от най-интересните щандове и технологични нововъведения, които бяха представени на 8-и и 9-и ноември.

Щандовете в изложението за селскостопанска техника в Хановер реално не могат да бъдат разгледани всички, макар в панаирното градче да е налице перфектна организация и постоянно циркулиращи автобуси за придвижване между палатите, които са разположени на площ колкото едно градче.


На Агритехника бяха отличени номинации и награди за иновативни технологии.
За първи път тази година, има засилено участие на Китайски фирми. За сметка на това обаче, на изложението не участва руския гигант Ростселмаш, както и японските корпорации Кубота и Исеки, които имат добър пазарен дял в Германия. Българското участие бе представено от 4 фирми - Мадара АД, Капрони АД, СД Хик-91 и Кирково ООД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug