Днес започва най-голямото селскостопанско изложение - Агритехника Хановер 2009

Днес започва най-голямото селскостопанско изложение - Агритехника Хановер 2009

След два ексклузивни дни на отворени врати, днес в Хановер, Германия, официално започва най-голямото изложение за селскостопанска техника в света. Изложбените площи са над  320 000 кв.м., а фирмите над 2 300.

Екип на Трактор.БГ ще ви представи в следващите седмици, чрез снимки и видео репортажи, едни от най-интересните щандове и технологични нововъведения, които бяха представени на 8-и и 9-и ноември.

Щандовете в изложението за селскостопанска техника в Хановер реално не могат да бъдат разгледани всички, макар в панаирното градче да е налице перфектна организация и постоянно циркулиращи автобуси за придвижване между палатите, които са разположени на площ колкото едно градче.


На Агритехника бяха отличени номинации и награди за иновативни технологии.
За първи път тази година, има засилено участие на Китайски фирми. За сметка на това обаче, на изложението не участва руския гигант Ростселмаш, както и японските корпорации Кубота и Исеки, които имат добър пазарен дял в Германия. Българското участие бе представено от 4 фирми - Мадара АД, Капрони АД, СД Хик-91 и Кирково ООД.