Дни на Massey Ferguson проведе Фермер 2000 край Балчик ( ВИДЕО )

Дни на Massey Ferguson проведе Фермер 2000 край Балчик ( ВИДЕО )

Фермер 2000 събра над 400 фермери на мероприятието Дни на Масей Фергюсън ( Massey Ferguson ) провело се в рамките на два дни близо до Балчик. Гостите на събитието бяха настанени в изискания хотелски комплекс „Ligh House Golf&Spa".

 

Събитието се провежда за втори път , като този път гости и лектори бяха търговски и сервизни специалисти от Масей Фергюсън -Англия.По време на откриването изп. Директор на Фермер 2000 Димана Страхинова заяви, че се надява Дните на Massey Ferguson да се превърнат в традиция.


Специален гост бе Фредерик Моро - Търговски директор на Massey Ferguson за Централна и Източна Европа.

 

„Ние ще направим всичко възможно да подпомогнем работата на Фермер 2000, така че в следващите 12 до 20 месеца да удвоим продажбите на марката в България, заяви г-н Моро и допълни, че над 200 инжинери разработват в завода във Франция иновативни технологии в селскостопанската техника, които компанията ще предложи на фермерите в следващите години.

 

Впечатляваща презентация за развитието на Massey Ferguson през годините и за всички новости в продуктовата гама на компанията направи Кемпбъл Скот, продуктов мениджър от Massey Ferguson. Той акцентира пред земеделците, че Масей Фергюсън е глобална компания, която оперира в над 150 страни, а машините, които се продават в България се поизвеждат в Европа.

 

Ние гарантираме, че в съвместната работа с Фермер 2000 вие ще получавате полезни съвети, навременна реакция при нужда от сервиз и правилен избор на точния модел трактор или комбайн, допълни още Кембъл Скот.

 

Гвоздеят в неговата презентация бе прототипът на комбайн на Massey Ferguson за 2020 г., който впечатли събралите се фермери със своя футуристичен дизайн и неговото авангардно сгъвъне на хедера в тарнспортно положение между гумите на зърнокомбайна.

 

Домакин на събитието бе зем. Кооперация Черно море - Балчик, на чийто земеделски площи се проведоха полевите тестове на Фермер 2000. Нейният председател Младен Мартинов, сподели удовлетворението си от ползотворната съвместна работа с фирмата.

 

В рамките на полевата презентация освен акцентът върху Масей Фергюсън бяха предствени и другите брандове на Фермер 2000 - Manitou, Galucho, Farmet, Agrolux и американските самоходните пръскачки Miller и други.

 

Пред Трактор.БГ , Кембъл Скот от Масеу Фергюсън заяви: Ние посещаваме често България и говорим с фермерите тук от какво имат нужда, за да знаем какви точни конфигурации машини да предлагаме за този пазар. През последните години фермерите търсят трактори с повече мощност, с повече комфорт, с по-голяма икономия на гориво.Всичко това те могат да намерят в най-новите серии машини на Масей Фергюсън. Много важно е да се отбележи, че ние предлагаме трактори, които са лесни за поддръжка и се представят еднакво добре както на полето, така и при транспортни дейности, допълни г-н Скот.