Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Donaldson Company стана най-добър доставчик за 2009 година на масла за агро сектора

Donaldson Company стана най-добър доставчик за 2009 година на масла за агро сектора

Case, New Holland (CNH) Global Parts & Service избра Donaldson Company - водещ световен производител на филтриращи системи и филтри за първо вграждане и следгаранционно обслужване, за доставчик за 2009-та година, световен лидер в бизнеса със земеделско и строително оборудване. Представителите на Donaldson приеха наградата на събитието CNH Parts & Service "Business Connect", което се състоя в Кан през миналия месец.

„Ние от Donaldson сме изключително горди и поласкани от факта, че получаваме тази награда от такъв високо ценен и престижен клиент като CNH," каза Тод Карпентър, вице-президент  за Европа, Африка и Близкия Изток на Donaldson Company. "Стремим се да предлагаме на клиентите си отлично качество на услугите чрез цялата линия от доставки и това признание  ни носи голямо удовлетворение. Искам да поднеса личните си благодарности на много служители от Donaldson, които допринесоха за този успех”.

Donaldson Company е водещ световен доставчик на филтри и филтриращи системи, които подобряват живота на хората, повишаваме възможностите  на оборудването и машините на нашите клиенти, и се грижим за опазването на околната среда. Ние сме компания, която внедрява нови технологии, и сме се посветили в задоволяването на нуждите на нашите клиенти свързани с разрешаването на проблемите с филтрирането чрез иновативни проучвания, проучване на приложенията и глобалното разпространение. Нашите служители допринасят за успеха на компанията като помагат на нашите клиенти в над стоте ни филиали за продажба, производство и дистрибуция, разположени в различни точки на света.

Donaldson е член на S&P MidCap 400 и Russell 1000 борсови индекси, а нашите акции се търгуват на Ню-Йоркската Фондова Борса  под индекса DCI.

Официален представител за България на Donaldson  е  Лубрифилт ЕООД .

Допълнителна информация може да откриете на www.donaldson.com 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug