Дядо Коледа пристигна с NEW HOLLAND

Дядо Коледа пристигна с NEW HOLLAND
Тази година добрият старец избра комфорт и сигурност в лицето на отличниците NEW HOLLAND T5.120 и NEW HOLLAND T8.360
 
Трактор докара Дядо Коледа при децата, жителите и гостите на град Добрич. За предстоящата си отговорна задача, да обиколи всички добри деца по света, белобрадият старец избра безкомпромисните машини на NEW HOLLAND и ИНТЕРАГРИ България.
 
По традиция, впрягът на дядо Коледа се предвожда от най-добрия. Тази година, това е NEW HOLLAND T5.120 – отличникът на международните изложения.
 
През ноември, това "еленче" спечели награда за „Най-добре оборудван трактор“ от престижния конкурс „Трактор на годината“, така че всички подаръци са в сигурните ръце на един чистокръвен шампион.
 
 
Натовареният маршрут на Дядо Коледа изисква много мощност и сила. Затова той пристигна в Добрич на гърба на 357 коня, впрегнати под капака на NEW HOLLAND T8.360. За да няма засечки по пътя, маршрутът на най-дългоочаквания гост в Коледната нощ ще бъде огряван от пълен LED пакет светлини.
 
Закъснения и отклонения, също са недопустими, както на полето, така и при разноса на подаръци. Подробност, за която хитрият лапландец вече няма да се притеснява, благодарение на напълно интегрираният GPS пакет, с който разполага Т8.
 
 
Комфортът в едно околосветско пътуване също е от значение. Затова новият превоз на добрия старец разполага с премиум окачаване на кабината и предния мост, с марката на успеха – NEW HOLLAND.
 
Така, пристигнал свеж и доволен от добрия избор, Дядо Коледа се захвана веднага за важните задачи – подаръците и пожеланията.
„Весели празници! От мое име и това на верните ми помощници – ИНТЕРАГРИ България, пожелавам на всички щастие и берекет. Да сме здрави, да сме сити, да сме двойно по-честити“, поздрави всички Дядо Коледа.
 
 
В края на тържеството, на площад "Свобода", всички се съгласиха – с труд всичко се постига, затова няма по-добри орисници за една ползотворна година от неуморните бойци на NEW HOLLAND и сговорния екип на ИНТЕРАГРИ.
Добави коментар