Джи-Трак ООД представя селскостопанска техника с марката AKPIL на БАТА АГРО Есен 2016

Джи-Трак ООД представя селскостопанска техника с марката AKPIL на БАТА АГРО Есен 2016
Фирма Джи-Трак ООД добави още един бранд към портфолиото си с предлагани машини. Компанията стана единствен официален представител и вносител за България на полския производител на аграрна техника Akpil. 
 
Akpil е лидер на пазара в Полша и Централна Европа, марка, добре позната на земеделците с над 40-годишен опит в производството на земеделска техника. Полският гигант е сред основните производители на плугове, като гамата им включва от най-малките решетъчни плугове за трактори от 30 к.с. до най-новия модел на фирмата – моделът VIKING, който е предназначен за трактори с мощност от 250 до 300 к.с.
 
 
Фирмата производител е лидер на пазара и на специализирано оборудване. Повече от 30 години Akpil представя на производители висококачествено оборудване и техника за картофо-производство – от подготовка на почвата, различни видове сеялки за картофи, както и картофокомбайн. Джи-Трак ООД предлага също култиватори за слята повърхност, роторни и дискови косачки, мулчиращи косачки и много други. Голямо разнообразие от серии и модели плугове ще бъдат презентирани по време на селскостопанското изложение БАТА АГРО Есен 2016 от 30 август до 3 септември в Стара Загора.
 
 
 
На форума Джи-Трак ООД ще представи и нова дискова брана с марката Staltech, модел UHEX60, с капсуловани лагерни тела SKF, които не изискват поддръжка и гарантират до 200 000 декара безпроблемна работа. На щанда на фирмата посетителите ще могат да разгледат също така и добре познатите продълбочители и стърнищни култиватори на Staltech, както и трактор Kubota М135 GX – 140 к.с. 
 
 
Джи-Трак ООД продължава успешното си сътрудничество със Staltech и преподписа договора за изключителни права с производителя за още 3 години. 
 
 
Повече информация за пълното портфолио с машини, предлагани от Джи-Трак ООД, може да намерите на http://gtrackbg.com/ или на телефон: 0878 249 373