Джи-Трак ООД стана единствен вносител на земеделски инвентар Staltech

Джи-Трак ООД стана единствен вносител на земеделски инвентар Staltech
Джи-Трак ООД подписа договор за изключителни права с фирма STALTECH и вече е единствен вносител за България на полския производител на селскостопанска техника. Staltech е един от големите производители на селскостопанска техника в Полша с над 30-годишен опит в проектирането и производството на инвентар – дискови брани, продълбочители, култиватори, плугове и стърнищни култиватори. Фирмата разполага с модерен завод и съвременно производствено оборудване, като почти всички части и детайли на продуктите се произвеждат на място, което гарантира висока прецизност на производството и по-голям контрол върху целия процес. 

Дисковите брани Staltech Brona UH с независимо окачване на всеки диск са добре познати на българския пазар от 2012 година – моделите са от 3 до 6 метра и се предлагат в различни модификации и могат да се оборудват с различни опции - голямо разнообразие от валяци в зависимост от типа на почвата, различни по големина дискове, както и навесни и прикачни варианти. 

До 15 септември от Джи–Трак предлагат за своите клиенти дискови брани Staltech на промоционални цени!
 

 
Другите продукти на Staltech включват различни видове инвентар – продълбочители, стърнищни и слети култиватори и плугове, които са специално съобразени с особеностите и почвените условия в България. Особено популярни напоследък са продълбочителите
Staltech Plower S, които са с пружинна защита на работните органи, което улеснява работата с тях.


Продълбочаването става все по-популярно в България, тъй като чрез дълбочинната обработка и специалните работни органи, които разрохкват почвата и оставят почвени „артерии“, задържащи влагата, като по този начин се създават много добри условия за развитието на кореновата система и храненето на растенията. 
Всички продукти на Staltech могат да бъдат видяни по време на есенното изложение БАТА АГРО 2015, където Джи-Трак ще представи както познатите и наложили се продукти, така и новите предложения на Staltech. 

За контакти: Велико Търново – 0878 249 373
                        Бяла Слатина – 0877 249 445
 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!