Джи-Трак ООД стана официален вносител на адаптерите за жътва - Dominoni

Джи-Трак ООД стана официален вносител на адаптерите за жътва - Dominoni

 

Италианският производител на адаптери за царевица и слънчоглед - Dominoni стъпи и на българския пазар с помоща на фирма Джи Трак ООД - Велико Търново. 

 

Dominoni произвежда в продължение на над 50 години приспособления за царевица и отскоро приспособления за събиране на слънчоглед. Актуалната продукция е предназначена 85 % за европейския, американския, африканския и японски пазари, докато останалите 15 % са насочени към вътрешния пазар на Италия.


Преди жътвата на слънчоглед и царевица за кампания 2010,  фирма Джи-Трак ООД предлага на вниманието на зърнопроизводителите цялата гама модели на адаптерите, като предоставя 3 години гаранция на всички, които закупят адаптери през сезон 2010. 

 

Адаптерите за жътва - Dominoni са от 4 до 12-редови и могат лесно да бъдат монтирани на всички видове и модели комбайни и могат да жънат с работна скорост 15 Km /h - 20 Km/h.
 

 

 

Адаптери за СЛЪНЧОГЛЕД

Семплата, здрава и лека конструкция на приспособлението за събиране на слънчоглед Доминони гарантира перфектно функциониране, непроменяемо във времето, свеждайки до  мимимум разходите по неговата подръжка.

Събирачните групи са фиксирани лесно за здравата носеща рама, имат непромокаема облицовка и само една събирателна верига.

Отрязването на слънчогледа се извършва от четири  въртящи резеца, които могат ба бъдат лесно заменени и позволяват достигането на висока скорост на работа.

Благодарение на взаимнозаменяемата скоба и кит за свързване, приспособлението за събиране на слънчоглед е лесно приложимо към всякакви видове комбайни.

Адаптери за ЦАРЕВИЦА

Приспособленията за царевица Доминони комбинират по оптимален начин функционалност, лекота, здравина, те са ефикасни и улесняват прибирането на реколтата при при всякакви условия. Ниският профил позволява ниво на достигане на реколтата много близко до почвата, подобрявайки събирането на нискостоящите продукти.

Последните реализации са приспособленията за събиране на кочани 10-12 редови, сгъваеми, които притежават същите качества, характеризиращи от половин век уредите Доминони.

 

 

повече информация и цени можете да получите на : 0878 249373, 0878 249679 - фирма Джи Трак ООД