Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Джи-Трак предлага промо-цена и томбола за всеки, закупил сеялка Sonmezler до 28-и Февруари

Джи-Трак предлага промо-цена и томбола за всеки, закупил сеялка Sonmezler до 28-и Февруари

 

С наближаването на сеитбената кампания този сезон, Джи-Трак ООД предлага специална оферта за пролетна сеялка на изключително атрактивна цена. Всеки клиент, който закупи сеялка Sonmezler до 28- и Февруари 2014 г. ще участва в томбола за GPS навигация ARAG, Италия. Победителят ще бъде изтеглен по време на селскостопанското изложение АГРА 2014, Пловдив, което ще се проведе от 4 до 8 март 2014 г.

 

Освен участие в томболата, Джи-Трак ООД предлага изключителна цена за 6-редова сеялка с торовнасяне Sonmezler. Задвижването на изсяващите секци на сеялките Sonmezler е чрез верига, а не с кардан. Този тип задвижване е безспорно по-надеждно и осигурява прецизна работа на сеялката - за гарантирано по-високи добиви.

 

Сеялките Sonmezler са специално разработени и предназначени за работа при различни почвени условия като влажност, структура и състав на почвата, което гарантира много висока точност на сеитбата, надеждна работа дори при по-влажна почва и намаляване на загубите до минимум.

 

За повече информация относно промоцията, цени и доставка на сеялки Sonmezler, можете да получите на телефони:

0878 249 373 и 0877 884 080

 

пролетни сеялки

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug