Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Джи-Трак удължава промоцията на пролетни сеялки Sonmezler до края на март

Джи-Трак удължава промоцията на пролетни сеялки Sonmezler до края на март

Поради големия интерес от страна на земеделските производители към сеялката Sonmezler,  Джи-Трак ООД удължава срока, в който я предлага в специална оферта на изключително атрактивна цена. До 30 март всеки клиент, закупил сеялка Sonmezler, ще участва в томбола за GPS навигация ARAG, Италия.

6-редовата сеялка с торовнасяне Sonmezler има задвижване на изсяващите секции чрез верига, а не с кардан. Този тип задвижване е безспорно по-надеждно и осигурява прецизна работа на сеялката – за гарантирано по-високи добиви.

Сеялките Sonmezler са специално разработени и предназначени за работа при различни почвени условия като влажност, структура и състав на почвата, което гарантира много висока точност на сеитбата, надеждна работа дори при по-влажна почва и намаляване на загубите до минимум.

Също така тази година Джи-Трак предлага нови, подобрени модификации на пръскачки Parlayan, както и италиански пръскачки STRATOS на промоционални цени до края на март.

Джи-Трак ООД ви очаква на щанда си на изложението АГРА 2014 от 4 до 8 март на площадка V5 на панаирния град.

Допълнителна информация относно промоцията, цени и доставка на сеялки Sonmezler, можете да получите на телефон:
0878 249 373
0877 884 080Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug