Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Джойстик контрол прави работата на пръскачки Lemken Sirius по-лесна

Джойстик контрол прави работата на пръскачки Lemken Sirius по-лесна

 

LEMKEN въведе нова възможност за увеличаване лекотата при работа на полето с прикачните пръскачки Sirius.

Нововъведената система „EcoControl" позволява на оператора да контролира всички хидравлични функции на пръскачката в движение, включително и сгъването на щангите. Това става чрез два джойстика, които могат да бъдат монтирани в кабината на трактора.

Всеки модел от  пръскачките Lemken Sirius, снабден с „Ecospray" компютър, може да бъде ъпгрейднат и да се  монтира допълнително новата система „EcoControl", която изисква постоянен поток на масло от трактора.

Както Трактор.БГ писа от LEMKEN въвеждат и още една иновативна система - Teejet Matrix 570G, с която може да се оборудва пръскачката.Да припомним, че тази система представлява специален монитор, който съчетава живо изображение с графични линии.Тя може да се справи с прави линии, криви и кръгове.

 

Системата Teejet Matrix 570G може да се съчетае и с Ecospray терминал, тя осигурява записи на формата на полето и осигурява автоматичен контрол на неравните участъци на полето. Информация може да се прехвърля чрез USB порт.Системата Teejet Matrix е оборудвана с камера, GPS антена и кабели за връзка.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug