Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

EIMA 2012 ще покаже най-новото в агротехниката от 7-и до 11-и Ноември

EIMA 2012 ще покаже най-новото в агротехниката от 7-и до 11-и Ноември

 

Най-голямото изложение за селскостопанска техника в Италия тази година ще се проведе от 7-и до 11-и Ноември, традиционно в Болоня. Това е 40-о поред издание на изложението за земеделска техника.

 

Второто по мащаб изложение в Света за новостите в агротехниката и селското стопанство се организира от Италианската асоциация на производителите и търговците на агротехника - UNACOMA.

 

Най-многобройно ще е представянето на селскостопанска техника за средни стопанства, както и за лозаро-овощарството. С големи изложбени щандове ще участват всички Световни производители на агротехника.

 

Премиера на нови модели машини ще направят производители като : Agrex, Capello, Kuhn, Maschio Gaspardo, Merlo,  Olimac и др.

Тази година на инициираният специализиран Зелен салон на ЕЙМА 2012, изложителите ще са почти 170, а изложбените площи са на 11 000 кв.м. Освен него ще има и специализиран салон за биоенергия и възстановяеми енергийни източници в селското стопанство.

 

Мултифункционалното земеделие е също един от основните акценти на таз-годишното юбилейно издание на EIMA 2012.

 

 

Коментари
Hinko
на 06.01.2010 22:10:34
Ez1k za traktora[cry][:wall:]
stoian petrov
на 14.02.2010 12:03:37
hubav traktor i ni e ima me takav zdrav traktor jalko za nego[cry][cry][partners]
yunal osman
на 27.03.2011 04:54:06
shtesi kupi nay noviya[molq]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug