Елтрак България показа пред фермери предимствата на новия Caterpillar TH 337

Елтрак България показа пред фермери предимствата на новия Caterpillar TH 337

Елтрак България организира полева презентация на телескопични товарачи и мини товарачи за селското стопанство с марка Caterpillar , в землището на село Вирове, близо до Монтана.

 

Събитието бе съвместна демонстрация заедно с Агромашина и KWS семена.


Най-силният интерес от страна на земеделците е към 7 метрови модели телескопични товарачи, заяви пред Трактор.БГ Станимир Станев, директор продажби в Елтрак.

 

Пред събралите се фермери бе представен телескопичният товарач  CATERPILLAR TH 337. Той е с двусекционна стрела и максимална височина на издигане 7,3 метра. Оборудван е с трансмисия CAT Power Synchro с 4 предни и 4 задни предавки.

 

Хидравликата на товарача се захранва от аксиално-бутална помпа с променлив работен обем, осигуряваща налягане от 250 Br (бара ) и дебит от 113 л./мин. Благодарение на специфичната си конструкция помпата осигурява високо постоянно налягане, дори при ниски обороти на коляновия вал.

 

За все по-сериозното навлизане в селскостопанския бранш на Елтрак България  и марката Caterpillar, Трактор.БГ разговаря с инж. Пламен Стойчев - управител на Елтрак България.

 

вижте ВИДЕО :

Пламен Стойчев - Елтрак България