Емблематичната Tecnoma TECNIS надминава всички очаквания за производителност

Новата серия Tecnoma TECNIS е идеалната пръскачка за прецизно пръскане

Емблематичната Tecnoma TECNIS надминава всички очаквания за производителност

TECNIS се предлага в две версии (TECNIS 3100 и TECNIS II), в четири вместимости на резервоара от 3100 до 6000 литра и може да бъде снабден с щанги, вариращи от 18 до 44 метра. Възползвайте се от най-доброто по отношение на прецизност и комфорт благодарение на здравите и компактни щанги и уникалното окачване AXAIR.

 

Case IH Farmall С е вече със Stage V двигатели и допълнителни екстри


TECNIS 3100 - ОПРОСТЕНА. ЗДРАВА. КОМФОРТНА.


TECNOMA TECNIS 3100 предлага отлична маневреност и лекота на работа. Предлага се с 3 вида щанги до 30 м. Това е идеалната пръскачка, която извършва процеса на пръскане с грижа за продукцията и оператора. В допълнение, пръскачката TECNOMA TECNIS 3100 има много опции, с които да се улесни работния процес (електрически клапани, система против преливане, програма за насочване и др.).

 

TECNIS II - КОМПАКТНА. МОЩНА. ИНТЕЛИГЕНТНА.


TECNOMA TECNIS II ви предлага лесна и бърза настройка, както и лесна поддръжка. Моделът TECNIS II се предлага в 3 варианта на резервоара (3500, 4500 и 6000 л) и щанги до 44 м. По този начин пръскачката се отличава по време на интензивна работа на терен. Различните обеми, позволяват да са приложими при различните по големина стопанства. TECNOMA TECNIS II е идеална за прецизно пръскане, благодарение на многобройните си интелигентни функции (ISOBUS, GPS, OSS+, изключване на дюза по дюза и др.), които помагат за оптимизиране скоростта и качеството на пръскане.

 

 

Основни компоненти:
• Здраво шаси
• DPAE регулиране на нормата
• Isobus терминали (Smartop, iTOP-S, iTOP)
• Резервоар с висока устойчивост на химикали
• Голямо разнообразие от щанги – HLE, LVS, LVX, L3X, Tecline,
• Разнообразие от дюзодържачи
• Окачване Axair