Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Faresin пусна на пазара подобрени версии на телескопичните товарачи 6.28 и 7.30 Compact

Faresin пусна на пазара подобрени версии на телескопичните товарачи 6.28 и 7.30 Compact

Faresin Industries представя нови версии на телескопичните товарачи 6.28 и 7.30 Compact, подходящи за селскостопанска употреба. Производителността, разстоянието между предната и задната оси и видимостта при работа са адаптирани за нуждите на фермерите.

Faresin 6.28
може да повдигне товар с маса до 2 800 кг на височина от 6 метра. Faresin 7.30 Compact повдига до 3 000 кг на 7 метра височина.

В помощ на досегашния двигател Deutz с мощност 102 к.с., моделите вече се предлагат и с двигател Iveco с мощност 130 к.с.

Новото разпложение на двигателния блок позволява линейно разположение и на радиатора и следователно хоризонтален въздушен поток, който оптимизира ефективността на охлаждащата система.

Страничната видимост на оператора на товарача е подобрена чрез новия дизайн на капака на двигателя.

Възможността за завъртане на двигателя на 180 градуса сега улеснява поддръжката чрез по-добра достъпност в сравнение със старата версия.

Стабилността на товарача е подобрена благодарение на увеличеното до 2 900 мм разстояние между предната и задната оси. По шасито също са направени някои промени, което вече го прави по-леко, но в същото време и по-здраво, обясняват от Faresin.

Двойно действащият контролен клапан може да се управлява от кабината на оператора. Нормата на впръскване на маслото в 60 л/мин. ВОМ-ът е 540/1000 оборота в минута.

Резервната мощност на челния товарач е 6000 daN, което води до допълнителна икономичност и не позволява пренатоварване на двигателя.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug