Fendt 900 Vario покори Агритехника

Новият топ модел на брада идва, за да очарова операторите

Fendt 900 Vario покори Агритехника

Най-новата разработка при тракторите на гиганта Fendt - лидер в производството на земеделска техника, обра всички големи награди на Агритехника 2019. Изложението е добре познато, заради своя мащабен характер. Събитието се проведе в германския град Хановер.

 

Като начало Fendt 942 Vario се сдоби с престижната награда Трактор на годината 2020. В следващите дни на изложението стана ясно, че Fendt 900 Vario печели машина на годината, в категория трактор XL. Моделът е и изборът на публиката за машина на 2020 г.

 

 

С новата серия трактори Fendt 900 Vario, производителят стартира изцяло нова иновация, която отново поставя напълно нови стандарти в най-високия клас на производителност. Новите модели са съобразени с индивидуалните изисквания на големи ферми и изпълнители по целия свят. Многобройни технически акценти, богат пакет за свързаност, сравнително ниското тегло и мощен нов дизайн позволяват в световен мащаб и многостранна употреба. 


Новият топ модел на бренда идва, за да очарова операторите. Той е идеален за работа като основна машина. Всички модели от серията се предлагат оборудвани с изцяло нов 6-цилиндров двигател MAN, специално разработен за Fendt.

Добави коментар