Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 чества 15 годишен юбилей през 2008-а

Фермер 2000 чества 15 годишен юбилей през 2008-а
платено съобщение

ФЕРМЕР 2000 ЧЕСТВА 15 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА
 
 
Фермер 2000 е основана от г-н Одед Лев през 1993 г. Първият договор за изключително представителство е сключен с фирмата Масей Фергюсън, който днес е един от трите световни водещи производители на трактори. От тогава Фермер 2000 се разви и стана един от водещите дистрибутори на селскостопански машини в България и работи с над 20 световноизвестни доставчици, като Маниту – производител на най-добрия телескопичен товарач в света, Антонио Караро – водещ производител на специализирани малки трактори, Богбале – производител на едни от най-добрите тороразпръсквачи, Галинани – световноизвестен производител на сламопреси – които са малка част от богатата гама изключителни производители на селскостопанска техника. Наскоро Фермер 2000 подписа и договор със Сампо – водещ производител от Финландия на висококачествени комбайни от среден и малък клас.
 
Като цяло Фермер 2000 е продала над 5 000 машини в България.
 
Фермер 2000 със своите 70 служители в шест регионални офиси наскоро откри и новият си Агроцентър в Русе с площ от 6000 квм.
 
Фирмата е уникална в няколко аспекта:
 
- приела е сервизното обслужване като приоритет в своята дейност;
- не работи чрез дилъри – клиентът купува директно от вносителя на техника на по-добри цени и е гарантиран, че получава сервиз директно от производителя;
-разполага с много доставчици покриващи почти всяка категория машини – като предлага на клиента си богат избор от цени/качество/производителност за всяка машина от едно място.
 
Послучай 15 годишния си юбилей Фермер 2000 планира редица събития и специални промоции през годината. Само две от тях са, че:
 
- Всички клиенти на Фермер 2000, които са закупили трактори, товарачи или комбайни ще бъдат поканени на празнична вечеря по време на Пловдивския панаир “Агра 2008” в Пловдив.
-Всички клиенти, които закупят техника за 100 000 евро и повече в периода 21.01.2008 – 30.04.2008 ще бъдат наградени с безплатна екскурзия и посещение на състезание от Формула 1 в Италия, или мач от Европейското първенство по футбол в Австрия/Швейцария. 
Повече информация за условията на промоцията всеки може да получи на интернет сайта на фирмата www.farmer2000.com
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug