Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 дава гаранция за "Най-добра оферта" през 2010 годинa

Фермер 2000 дава гаранция за "Най-добра оферта" през 2010 годинa

снимка: www.tractor.bg

"Гаранцията за най-добра оферта” – под това мото преминава 2010 година за старозагорската фирма Фермер 2000, която представи редица селскостопански новости по време на изложението БАТА Агро 2010 в Стара Загора.

Акцентът, който фирмата постави на изложението, беше върху мобилната система за съхраняване на зърно. Мобилният склад за зърно е интегриран метод, по който различни видове (царевица, пшеница, слънчоглед, соя, ориз или зърнени продукти) могат да се съхраняват по опростен, сигурен и икономичен начин чрез поставяне в големи пластмасови чували.

Системата има капацитет от 5 т до 200 000 т. Използването и спомага за ограничаването на скъпи и излишни пътувания до складови бази на трети страни, разходи по транспортиране от полето и т.н. Чувалът за зърното е с диаметър от 3 м и дължина 60 м.

За транспортирането от мястото на жътва до избраното място за съхранение на зърното и разтоварването му, Фермер 2000 предлага немските ремаркета Gustower с капацитет на разтоварване от 21 куб. м до 32 куб. м., както и машина за пълнене на полиетиленови тунели с макс. производителност 240 т/час.

Фермер 2000 представи на БАТА Агро и водещата чешка фирма производител на хибридни семена за царевица в Европа OSEVA. Oт тази година Фермер 2000 е официален представител за България и на тази фирма, а мотото „Гаранцията за най-добра оферта”, предлагана от Фермер 2000, е валидна както за закупуване на селскостопанска техника, така и за семена.

Сред новите предложения от старозгорската фирма за тази година е и високопроизводителният комбайн Massey Ferguson с нова роторна технология – MF 9000 Fortia. Той е оборудван с хедер с принудително подаване и система за картографиране. Те осигуряват максимум производителност при минимални разходи. Комбайните от серията са с мощност от 330 к.с. до 459 к.с.и вместимост на бункера от 10500 до 12300 л. Разполагат с ротор 700/800 мм в диаметър и 3,56 м дължина, с битер подаващ зърното с перки по цялата ширина. Капацитетът на разтоварване достига до 159 литра л/сек, с помощта на системата за разтоварване DHV. Високопроизводителният хедер с принудително подаване за различни култури е с ширина от 7,7 м до 9,12 м.

Друга новост от старозагорската фирма е предстоящото разширяването на териториалния и обхват. До края на тази година Фермер 2000 ще открие два нови агроцентъра в градовете Търговище и Монтана.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
snk67
на 01.04.2012 22:34:04
[:tongue:][:cheers:][:cheers:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug