Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 направи официална премиера на Manitou MLT 1040 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фермер 2000 направи официална премиера на Manitou MLT 1040 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Manitou MLT 1040

Оставайки верни на традицията да предлагат на своите клиенти последните новости в земеделската техника, от Фермер 2000 представиха на пролетното изложение БАТА Агро 2015 най-новия телескопичен товарач на френския производител Manitou – моделът MLT 1040.


„Този товарач е за първи път набългарския пазар и е най-големият, който сме представяли до момента след MLT 1035. Моделът е по-голям, по-високопроизводителени много по-гъвкав в сравнение с предшественика си“, сподели пред Трактор.БГ Емануел Санта, регионален мениджър Продажби в Manitou Group. Товарачът Manitou MLT 1040 е многофункционална машина, предназначена за селскостопанското производство. Моделът повдига товари на височина до 10 метра и е с капацитет на повдигане до 4 тона.
 


Товарачът Manitou MLT 1040 се задвижва от 4,5-цилиндров двигател John Deere с мощност 137 к.с. Двигателят John Deere отговаря на еконормите за вредни емисии Tier 4 с DPF филтър за вредните частици. Както знаете от Manitou винаги стриктно държим да покриваме всички изисквания за вредни емисии, каза още Емануел Санта.


Товарачът ManitouMLT 1040 е стандартно оборудван с PowerShift трансмисия – с 5 предни и 5 задни предавки, което дава възможност на оператора за интензивна работа с машината при максимална икономия на горивото. Трансмисията има възможност да работи на автоматичен режим, което означава, че тя ще смени предавката спрямо нуждата от мощност при работа. Може работи и при ръчно управление от оператора.


Нова е и кабината на телескопичния товарач – по-голяма, с подобрен дизайн и по-добра видимост. Има редица подобрения и новости по таблото за управление, както и ергономичността на седалката, така че да бъде максимално комфортна за оператора при работа в реални условия.
 

На интерес от страна на посетителите на БАТА Агро пролет 2015 се радваха и по-малките модели Manitou, които са на българския пазар от есента на 2014 година  MLT 840, MLT 634 и MLT 735.Товарачът Manitou MLT 840 е машина с височина на повдигане 8 метра и капацитет 4 тона. Той е подходящ за тежки операции в големи зърнопроизводителни и животновъдни стопанства. MLT 634 e машина с височина на повдигане 6 метра и капацитет 3,4 тона, а по-големият модел MLT 735 повдига до 3,5 тона на 7 метра височина. Тези два модела са бест селърите на Manitou в световен мащаб. 4-цилиндровите турбо двигатели Deutz,122 к.с., които в отлично съчетание с трансмисията, мостовете, хидравликата и гумите, водят до 16% икономия на горивото в сравнение с предишните модели.Допълнителна информация за товарачите Manitou можете да получите от изключителния представител на бранда за България Фермер 2000:


Стара Загора - централен офис:

кв."К. Ганчев", Агроцентър

тел. 042/600161, 600170

farmer@farmer2000.com

farmer2000.com

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug