ФЕРМЕР 2000 Обяви намаление на цените на продаваната от тях селскостопанска техника

ФЕРМЕР 2000 Обяви намаление на цените на продаваната от тях селскостопанска техника

Фермер 2000 обявява новата си ценова листа за 2009 година валидна от 1ви февруари с ценово намаление от 6.5% средно. “Massey Ferguson, Manitou, Antonio Carraro и всички други доставчици са добре запознати с трудната обстановка в България и са намалили цените си” казва Николай Ангелов, търговски директор на Фермер 2000. “Не е тайна, че цените на горивото и металите са намалени. След две години постоянно повишение на цената сега пазара се самокорегира “ добавя Ренън Зундер, изпълнителен директор на Фермер 2000.

Фермер 2000 също така обявява намаление с 8% на силозите Приве, които са № 1 производител на силози в Европа, а ръководителят на отдела за изграждане на силози на Фермер 2000 Пламен Петков добавя, че през изминалата година са изградени и пуснати в експлоатация шест силозни бази с обща вместимост над 60,000 тона.
    
Тази година ФЕРМЕР 2000 ще представи на своя щанд на международното изложение АГРА 2009 за първи път в България новите серии трактори Massey Ferguson MF8600 и комбайни Massey Ferguson Centora. Машините ще предизвикат интереса на фермерите със заложените в тях съвременни технологии за повишаване на производителността, иновативния си дизайн и екологичните си и икономични двигатели.