Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 показа американската самоходна пръскачка MILLER пред фермери ( ВИДЕО )

Фермер 2000 показа американската самоходна пръскачка MILLER пред фермери ( ВИДЕО )

самоходна пръскачка MILLER

Фермер 2000 показа американската самоходна пръскачка MILLER пред фермери в Северна България, в поредица от три полеви презентации : в гр.Мартен до Русе, в Плевен и в Кнежа.

 

За първи път пред български зърнопроизводители бе показана американската самоходна пръскачка Милър, която е една от най-продаваните в САЩ. Тази висок клас пръскачка е на практика с цена, която няма конкуренция, стана ясно на презентацията.


Пръскачката Милър има възможност за избирателен контрол на сгъване на работните крила, които са навесени отпред и дават по-добра видимост на оператора.


Фермер 2000 показа и новия зърнокомбайн 7270 BETA, който ожъна опитни полета с царевица от хибридните сортове на чешката компания OSEVA, на която Фермер 2000 е представител за България. В процеса на разтоварване бе показан и телескопичен товарач Manitou от серията MLT .


Пред фермерите бе показан и тракторът Massey Ferguson 8690, носещ приза Трактор на годината, който бе агрегатиран с 6 метров дисков култиватор Farmet Disocmat с хидравлично сгъване.


На вече ожънатите площи с царевица, зърнопроизводителите видяха и качествената работа на X - образната дискова брана Galucho с маса 6600 кг. Тя бе агрегатирана към трактор Massey Ferguson 8470, оборудван с безстепенна автоматична трансмисия Dyna VT и 6 цилиндров двигател SISU с мощност 260 к.с.

 

По време на полевите тестове стана ясно, че ФЕРМЕР 2000 предлага нови атрактивни схеми за лизинг на нова агротехника с първоначална вноска и гъвкаво разсрочване.


Освен новите американски самоходни пръскачки MILLER, в близките месеци Фермер 2000 АД се очаква да представи и още нови продукти за българските земеделски производители, стана ясно след проведената презентация.

 

 

вижте галерия с повече снимки от презентацията

 

© 2011 tractor.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug