Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер 2000 показа трактори Massey Ferguson в инициатива с Уникредит Булбанк

Фермер 2000 показа трактори Massey Ferguson в инициатива с Уникредит Булбанк

 

Фермер 2000 показа в центъра на Стара Загора нови модели трактори Massey Ferguson в съвместна инициатива с Уникредит Булбанк.

 

Банката организира  среща на бизнеса под мотото "Всички имат мечти". Г-н Паскуале Джамбои - член на УС на Уникредит Булбанк представи пред бизнесмените от региона новата стратегия на банката.

 

Деян Димитров - регионален мениджър Продажби представи машините и услугите предлагани от Фермер 2000, необходими за провеждане на ефективно земеделие.

 

Фермер 2000 - трактори Massey Ferguson

 

Уникредит Булбанк Стара Загора

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug