Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фермер отглеждащ шипки спечели посещение до Агритехника от играта на Оптиком

Фермер отглеждащ шипки спечели посещение до Агритехника от играта на Оптиком

 

Старозагорската фирма Оптиком, официален вносител на JCB за България връчи голямата награда „Пътуване до панаира Агритехника, Хановер от 14 до 17 ноември. 

 

От играта „5 въпроса, 5 отговора, 1 награда" на спечелилият късметлия Стилиян Иванов Саханджиев, управител на ПИЙ 1 ООД, гр. Сливен, на 38 години.

 

Фирмата се занимава с отглеждане на шипки и овошки.

 

Победителят ще има възможност да види всички новости на най-голямото световно изложение на селскостопанска техника „Агритехника 2011", което ще и най-голямото до момента в историята си.

 

Г-н Саханджиев ще бъде очакван като специален гост на щанда на JCB, където ще се запознае от близо, какво ново предлага световния производител на фермерите.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug