Фиамма със шест дебютни машини на БАТА Агро 2017

  • 2782
  • 0
  • Новини
Фиамма със шест дебютни машини на БАТА Агро 2017
За поредна година Фиамма прикова интереса на земеделци с цели шест нови предложения, модифицирани изцяло за българските фермери. На щанда на компанията настоящите и бъдещи клиенти имаха възможността да се запознаят с машините отблизо и да се уверят в техните качества. Вече 10 години Фиамма предлага решения, на конкурентни цени, работещи изцяло за земеделците.
 
Един от водещите акценти на щанда на компанията бе премиерният корейски трактор от марката TYM, модел Т 1304 SP.
 
 
„Акцентираме на новия трактор TYM, който е за първи път в България. Той е в мощностния диапазон 120-130 к.с. С нов stage IV DEUTZ двигател и с повишена товаримост на навесната му система. TYM нямаха трактор за европейския пазар до този момент над 105 к.с, но сега за първи път в България, ние може да го предложим на българските фермери за техните нужди“, разказа пред Трактор.БГ Николай Ангелов, търговски мениджър във Фиамма.
 
 
Панорамната гледка, висококачествената текстилна седалка, наклонената кормилна уредба, както и удобното разположение на лостовете за управление, правят модела атрактивен и за най-претенциозния вкус. В тракторът са интегрирани и допълнителни функции, улесняващи работата на оператора и отличаващи го от всички трактори в сегмента.
 
Друга машина, която се радваше на завиден интерес, бе универсалната брана на датския производител HE-VA, който може да се похвали с над 40-годишен опит в производството на машини за селското стопанство. Браната се предлага в работни ширини от 3 до 8 метра, което я прави подходяща за всякакви дискови операции при тежки условия.
 
 
„Специално за българския пазар разработихме нова машина, а именно HE-VA Disc Roller Contour. Това е дискова брана от ново поколение. Моделът се произвежда от много време, но на база на анализи и тестове, създадохме машина, подходяща за българските полета. Характерното при нея е, че активно следва дълбочината на работа, така че фермерите могат да се радват на прецизна обработка, дори и при неравен терен“, обясни Алън Овергаард, представител на HE-VA.
 
Друга иновативна машина, с марката HE-VA, чийто официален вносител е Фиамма, е мултифункционалното навесно устройство за разхвърляне на постеля и хранене на животни, от рулонни бали.
 
„Поредната иновация от нашето портфолио с нови продукти е машината за развиване на кръгли бали, която е малка, ефективна и компактна. Тя може едновременно да прави постеля на животните и да ги храни, като с това фермерите спестяват много ръчен труд. Машината е ориентирана предимно за по-малките животновъдни стопанства, като водещото тук е нейния голям потенциал и достъпност“.
 
Изключителните премиерни модели не свършват до тук. Своят дебют направи и хедера за царевица на италианска марка Zaffrani, модели ZF 670, ZF 870 и ZF 1070. 
 
 
“Нашите хедери са добре познати на българските земеделци. Благодарение на Фиамма обаче имаме възможността да покажем и премиерния ни модел – царевичен хедер, който подобрихме и адаптирахме изцяло за пазара в България. Хедерът идва с двустранна трансмисия и гумено-силиконови прегради, като може да се адаптира към всички модели комбайни”, коментира Андреа Морикета, отдел „Продажби“ в Zaffrani. 
 
Всички шест дебютни машини са на промоционални цени, в рамките на селскостопанското изложение БАТА Агро.
 
Зад доброто качество на предлаганите машини винаги стои коректният партньор. Ето как представителите на HE-VA и Zaffrani оцениха съвместната си работа с Фиамма. 
 
„Партньорството ни с Фиамма е отлично. Много се радвам, че съм тук и че може да предложим нашите машини на българския пазар. С компанията работим още от самото й създаване. Машините, които предлагаме не са най-достъпните на пазара, но смятам, че когато се вслушваме в нуждите на клиентите си и предлагаме технологии и решения, които да отговорят на техните нужди, успехите не закъсняват“, сподели Алън Овергаард, представител на HE-VA.
 
 „Аз също се радвам, че благодарение на Фиамма имаме възможност да изложим машините си на БАТА Агро и да запознаем земеделците с тях. Благодарение на успешното си партньорство с компанията през последните години, се превърнахме във фирма, предлагаща едни от най-популярните хедери в България“, Андреа Морикета, отдел „Продажби“ в Zaffrani.
 
Фиамма е надежният партньор, който дава сигурност на фермерите при избора на техника, заради бързата доставка, професионалното сервизно обслужване и атрактивни цени.
 
Повече информация за пълната гама с машини, предлагани от фирма Фиамма, както и за промоционалните оферти, може да получите на тел.: 0878686980 или на www.fiamma-bg.eu.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!