Фирма Бултрекс представи на българския пазар новата серия трактори на Buhler Versatile HHT 4WD

Фирма Бултрекс представи на българския пазар новата серия трактори на Buhler Versatile HHT 4WD

Канадските заводи Buhler, собственост на руския гигант производител на комбайни – Ростсельомаш, създадоха новата серия трактори HHT 4WD с диапазон за мощност от 435 до 575 к. с.

Серията Versatile HHT 4WD е проектирана, така че да отговаря напълно на изискванията на фермерите, обработващи големи земеделски площи. Нещо повече – мощността на тракторите ги прави подходящи за извършване на множество земеделски операции. Рамата е произведена от солидна стомана, за да гарантира конструктивната цялост, дори и при екстремни условия.

Известно е, че вече повече от 40 години, тракторите Versatile работят с двигателите Cummins. Новата серия HHT не е изключение. Тя е оборудвана с Cummins QSX – 15 литрови, 6 цилиндрови турбодвигатели. Cummins използват най-новите постижения на технологиите и дизайна в производството на дизелови двигатели, за да осигурят дългосрочна надеждност. Двигателите разполагат със система за последващо охлаждане, осигуряваща чисто изгаряне на горивото. Въртящият момент е увеличен с 35% на 1400 об./мин, а въртящия момент към силотводния вал е увеличен със 7% на 1800 об./мин. Резултатът е Versatile HHT – мощен трактор, напълно отговарящ на строгите съвременни изисквания, породени от необходимостта за извършване на разнообразни селскостопански операции.

HHT серията се отличава и с CAT TA22 Powershift трансмисия с 16 предни и 4 задни скорости. Всяко стопанство има специфични условия на работа и разнообразни изисквания, затова Versatile се предлага както с ръчна, така и с Powershift трансмисия, всяка разработена в съответствия с мощността на двигателя за постигане на максимална ефективност.

Versatile HHT 4WD се отличава и с подобрена хидравлична система. Тя е изключително лесна за управление. Капацитетът на хидравличната помпа е 303 л/мин.

Всички модели разполагат с оси с планетарен механизъм за повече надеждност. Широката кабина предоставя отлична видимост на 360 градуса. Електронният дисплей е с висока резолюция, лесен за работа. Стандартната кабина е удобна и уютна, докато кабината Deluxe предлага максимално възможния комфорт.


За повече информация: Бултрекс ООД
Тел. 0650/ 83074 ; 0885 / 70 04 70
[email protected]
www.bultrex.com