Фирма Бултрекс представи на българския пазар новата серия трактори на Buhler Versatile HHT 4WD

  • 24.11.2021 14:38
  • 1161
  • 0
  • Новини
Фирма Бултрекс представи на българския пазар новата серия трактори на Buhler Versatile HHT 4WD

Канадските заводи Buhler, собственост на руския гигант производител на комбайни – Ростсельомаш, създадоха новата серия трактори HHT 4WD с диапазон за мощност от 435 до 575 к. с.

Серията Versatile HHT 4WD е проектирана, така че да отговаря напълно на изискванията на фермерите, обработващи големи земеделски площи. Нещо повече – мощността на тракторите ги прави подходящи за извършване на множество земеделски операции. Рамата е произведена от солидна стомана, за да гарантира конструктивната цялост, дори и при екстремни условия.

Известно е, че вече повече от 40 години, тракторите Versatile работят с двигателите Cummins. Новата серия HHT не е изключение. Тя е оборудвана с Cummins QSX – 15 литрови, 6 цилиндрови турбодвигатели. Cummins използват най-новите постижения на технологиите и дизайна в производството на дизелови двигатели, за да осигурят дългосрочна надеждност. Двигателите разполагат със система за последващо охлаждане, осигуряваща чисто изгаряне на горивото. Въртящият момент е увеличен с 35% на 1400 об./мин, а въртящия момент към силотводния вал е увеличен със 7% на 1800 об./мин. Резултатът е Versatile HHT – мощен трактор, напълно отговарящ на строгите съвременни изисквания, породени от необходимостта за извършване на разнообразни селскостопански операции.

HHT серията се отличава и с CAT TA22 Powershift трансмисия с 16 предни и 4 задни скорости. Всяко стопанство има специфични условия на работа и разнообразни изисквания, затова Versatile се предлага както с ръчна, така и с Powershift трансмисия, всяка разработена в съответствия с мощността на двигателя за постигане на максимална ефективност.

Versatile HHT 4WD се отличава и с подобрена хидравлична система. Тя е изключително лесна за управление. Капацитетът на хидравличната помпа е 303 л/мин.

Всички модели разполагат с оси с планетарен механизъм за повече надеждност. Широката кабина предоставя отлична видимост на 360 градуса. Електронният дисплей е с висока резолюция, лесен за работа. Стандартната кабина е удобна и уютна, докато кабината Deluxe предлага максимално възможния комфорт.


За повече информация: Бултрекс ООД
Тел. 0650/ 83074 ; 0885 / 70 04 70
[email protected]
www.bultrex.com