Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фирма Римекс пусна първата онлайн базираната система за резервни части

Фирма Римекс пусна първата онлайн базираната система за резервни части

 


Римекс 1 Холдинг ЕАД пусна първата онлайн базираната система Rimex online Service за резервни части и сервиз в областта на селскостопанската техника.
 
Сега  Римекс  помага на своите клиенти да достигнат още по-високо ниво на обслужване, като им дава възможност само с едно кликване, да получат бързо сервизно обслужване на своите машини през цялата година, включително и в критичните моменти по време различните обработки.
 
Как работи системата Rimex online Service?
 
За може да използвате системата е нужно да посетите фирменият сайт на компанията : www.rimex.bg и да направите заявка за регистрация, която ще отнеме не повече от минута време. Може да се свържете директно и с оператор на телефон 02/ 978 41 42, на който директно да направите заявка за регистрация.
 
Администраторът на Rimex online Service ще изпрати на вашия e-mail - потребителско име и парола, с което ще може да влезете в системата и да ползвате всичките и функционалности – да търсите наличности на резервни части по номера, да отправите запитване за резервна част, която не откривате или съответно да нaправите онлайн заявка за избраните от вас резервни части.  В системата виждате както цената на дадена част, така и наличностите в момента, с които разполага системата и отстъпката, ако клиентът ползва такава.
 
Вашата заявка може да бъде експресна и да получите поръчаните резервни части в срок от 24 часа, при съответната наличност или поръчката да бъде обикновена и доставката ще  бъде изпълнена в срок от 20 работни дни.
 
Не остава нищо друго освен да влезете на онлайн адрес www.rimex.bg и да се убедите колко е лесно да сервизираш твоите машини с един клик на мишката.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug