Фирма Римекс пусна първата онлайн базираната система за резервни части

Фирма Римекс пусна първата онлайн базираната система за резервни части

 


Римекс 1 Холдинг ЕАД пусна първата онлайн базираната система Rimex online Service за резервни части и сервиз в областта на селскостопанската техника.
 
Сега  Римекс  помага на своите клиенти да достигнат още по-високо ниво на обслужване, като им дава възможност само с едно кликване, да получат бързо сервизно обслужване на своите машини през цялата година, включително и в критичните моменти по време различните обработки.
 
Как работи системата Rimex online Service?
 
За може да използвате системата е нужно да посетите фирменият сайт на компанията : www.rimex.bg и да направите заявка за регистрация, която ще отнеме не повече от минута време. Може да се свържете директно и с оператор на телефон 02/ 978 41 42, на който директно да направите заявка за регистрация.
 
Администраторът на Rimex online Service ще изпрати на вашия e-mail - потребителско име и парола, с което ще може да влезете в системата и да ползвате всичките и функционалности – да търсите наличности на резервни части по номера, да отправите запитване за резервна част, която не откривате или съответно да нaправите онлайн заявка за избраните от вас резервни части.  В системата виждате както цената на дадена част, така и наличностите в момента, с които разполага системата и отстъпката, ако клиентът ползва такава.
 
Вашата заявка може да бъде експресна и да получите поръчаните резервни части в срок от 24 часа, при съответната наличност или поръчката да бъде обикновена и доставката ще  бъде изпълнена в срок от 20 работни дни.
 
Не остава нищо друго освен да влезете на онлайн адрес www.rimex.bg и да се убедите колко е лесно да сервизираш твоите машини с един клик на мишката.