Фирма СД Стойчеви откри Първа национална конференция на дилърите си

Фирма СД Стойчеви откри Първа национална конференция на дилърите си

Официалният вностител на тракторите Зетор за България фирма СД Стойчеви откри Първа национална конференция на дилърите си. Мероприятието се провежда в Парк хотел Дряново и ще продължи до 14 - Декември.

На събитието присътват  всички дилъри на фирмата, някои от които "Агрос"-Варна, "Тера 95" гр. Харманли , ЕТ "Джори" гр. Левски, "Тератех" ООД, Велико Търново и други.

По време на официалното откриване , собственикът на СД Стойчеви, г-н Стойчев заяви, че през изминаващата 2008- година в България са били продадени 130 нови трактора Зетор. Общо продадените трактори от предлаганият от "СД Стойчеви" теглителен клас за България са били 650 броя. Високият пазарен дял бе оценен като положителен тренд в развитието на Добричката фирма, която успешно развива и клоновата си мрежа в страната.

При откриването на конференцията в Дряново, преди час , започнаха презентации на партньорите на СД Стойчеви. В началото фирма Интрама представи своят проект за менажиране на целия бизнес и информационен поток във фирма СД Стойчеви. Предстои и представяне на възможносите и тенденциите за развитие на интернет рекламата на селскостопанска техника, а също и потенциалът пред он-лайн търговията и поръчката на машини и резервни части. Лектор на презентацията ще бъде Таня Борисова, администратор на Трактор.БГ.