Фирма Варекс откри модерен търговски и сервизен център край Пловдив

Фирма Варекс откри модерен търговски и сервизен център край Пловдив

Днес в 11 часа зам.-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова, управителката на фирма Варекс ООД Елисавета Маркова и Иван Масларов - Управляващ съдружник прерязоха лентата на новия Търговски и сервизен комплекс за селскостопанска техника на фирмата.

На откриването присъстваха още зам.-кметът на община Марица Никола Томов, представители на производителите на селскостопанска техника CHALLENGER, GOIZIN EUROTECHNICS AGRI и SIMBА и клиенти на фирмата.

Комплексът е централна база на ВАРЕКС за дистрибуцията на богатата гама от машини, които фирмата предлага. Тук ще бъде централният склад на резервни части, сервизни клетки за подготовка на машините преди доставка до клиента. Има изложбена зала и офиси, както и зали за обучение.

Местоположението на базата е съобразено с лесния достъп за клиентите от цялата страна. Разположен е на 136-тия километър на магистрала „Тракия” ляво, до река Стряма. Върху площ от 10 дка комплексът е застроен върху 2 дка.

Изграждането на сграда с комплексно предназначение планираме отдавна и това е част от нашата стратегия за развитие на фирма „Варекс” по високите критерии на Европейски стандарти. Самият факт, че притежаваме франчайз на марки като Challenger, Simba, Capello, Seppi и Goizin ни задължава да изграждаме комплекси като този, коментира пред Трактор.БГ Иван Масларов, съдружник във фирмата.

Гостите на събитието бяха посрещнати с перфектно организирана програма от страна на фирма Фейрнет, а за доброто настроение на гостите звучеше красива музика и цигулки.

 

Новият Търговски и сервизен комплекс ще бъде централна база на ВАРЕКС за дистрибуция на богатата гама от машини, които предлага фирмата, а именно CHALLENGER - САЩ;  SIMBА - Великобритания;  SEPPI.M - Италия;  EUROTECHNICS AGRI GOIZIN – Франция; CAPELLO – Италия; REYNOLDS - САЩ.


В него се намира и централният склад на резервни части, сервизни клетки за подготовка на машините преди доставка до клиента. Обособени са изложбена зала и офиси, както и зали за обучение.


Желанието на фирмата е домът на ВАРЕКС да стане любим дом за българските фермери. Стойността на обекта възлиза на 2,5 млн. евро. Местоположението на базата е съобразено с лесния достъп за клиентите от цялата страна.