Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Фирма Варекс започна строителството на търговски и сервизен център в Русе

Фирма Варекс започна строителството на търговски и сервизен център в Русе

Фирма Варекс ООД  започна строителството на нов търговски и сервизен център в град Русе.Първата копка направи заместник-кметът по устройство на територията Димитър Наков, който пожела успех на начинанието.Наков допълни, че подобен комплекс не само ще допринесе за създаването на нови работни места, но ще има принос и за развитието на селското стопанство в региона.Над 2 млн.лв. ще бъдат инвестирани в изграждането на комплекса, който ще осигури работни места на около 10 служители.  Общата застроена площ ще се разполага на 1000 кв.м.

В двуетажната сграда ще има офиси, шоурум и ще се предлага пълен сервиз и обслужване с резервни части на брандовете, които фирма Варекс предлага на българския пазар – трактори Challenger и Valtra и прикачен инвентар Simba, Seppi-M, Capello, Goizin, Maschio Gaspardo.

Новата база на Варекс ще бъде изградена на кръстовището на бул. „Христо Ботев“ и бул. „Васил Левски“ в кв.Чародейка в крайдунавския град. Очаква се да бъде завършен в края на месец юни 2013 г.

На събитието присъстваха управителите на компанията -инвеститор в проекта – Елисавета Маркова, Иван Масларов и Георги Панков, както и бизнес партньори на фирмата.

 

Коментари
Емил Георгиев
на 27.05.2013 10:52:58
[:success:]
к
на 27.05.2013 19:48:57
чак толкова не е
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug