Fischer пуска нови мулчери Fancemaster за пътната поддръжка и овощни градини

Fischer пуска нови мулчери Fancemaster за пътната поддръжка и овощни градини
Новият мулчер Fancemaster е замислен и създаден за поддръжка на пътищата и по специално на пространствата под мантинелите. Екипът на Fishcer  успя да създаде и да патентова система за косенето на тревата в участъци като: велосипедни алеи, под предпазните парапети по обществените пътища, под колоните на слънчевите панели а също и за овощни градини без да се налага използването на химически препарати. Новият мулчер Fischer дава възможност за монтиране в предната или задната част на трактор кат. 1 или 2, а също така чрез адаптер за монтиране към мини челен товарач. 
 
Компактна, здрава и иновативна мулчера Fancemaster предоставя много добри резултати. Свободно завъртащата се глава на мулчера е монтирана на пружинена система с въртящо рамо, което позволява косенето около пътни кантове, стълбовете на заграждения, бариери за пътна безопасност и дънери с различни дебелини. Може да бъде добавен и допълнителен сензор за точност, който предотвратява нараняването на ръбовете и стволовете на дърветата.

 
Главата за косене, може да бъде оборудвана със стоманени ножове или с корда или и с двете, в зависимост от естеството на храстите. Монтираната рамка е с хидравлично повдигане на косящата глава, в централизирана позиция, за да осигури безпроблемно транспортиране.
 
Допълнителна информация за мулчерите Fischer можете да получите от официалния вносител – СД Драганови.