Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Fischer пуска нови мулчери Fancemaster за пътната поддръжка и овощни градини

Fischer пуска нови мулчери Fancemaster за пътната поддръжка и овощни градини
Новият мулчер Fancemaster е замислен и създаден за поддръжка на пътищата и по специално на пространствата под мантинелите. Екипът на Fishcer  успя да създаде и да патентова система за косенето на тревата в участъци като: велосипедни алеи, под предпазните парапети по обществените пътища, под колоните на слънчевите панели а също и за овощни градини без да се налага използването на химически препарати. Новият мулчер Fischer дава възможност за монтиране в предната или задната част на трактор кат. 1 или 2, а също така чрез адаптер за монтиране към мини челен товарач. 
 
Компактна, здрава и иновативна мулчера Fancemaster предоставя много добри резултати. Свободно завъртащата се глава на мулчера е монтирана на пружинена система с въртящо рамо, което позволява косенето около пътни кантове, стълбовете на заграждения, бариери за пътна безопасност и дънери с различни дебелини. Може да бъде добавен и допълнителен сензор за точност, който предотвратява нараняването на ръбовете и стволовете на дърветата.

 
Главата за косене, може да бъде оборудвана със стоманени ножове или с корда или и с двете, в зависимост от естеството на храстите. Монтираната рамка е с хидравлично повдигане на косящата глава, в централизирана позиция, за да осигури безпроблемно транспортиране.
 
Допълнителна информация за мулчерите Fischer можете да получите от официалния вносител – СД Драганови.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug