Фуражните миксери Erdallar с германско качество влизат в продуктовата гама на Джи-Трак ЕООД

Фуражните миксери Erdallar с германско качество влизат в продуктовата гама на Джи-Трак ЕООД

Джи-Трак ЕООД вече предлага на своите клиенти фуражни миксери с марката Erdallar. Фирмата предлага хоризонтални и вертикални миксери с капацитет от 2 до 22 м3, като всички модели над 5 м3 са оборудвани с висококачествени редукторни системи, произведени в Германия, и режещ вал със специален дизайн за по-прецизно и равномерно раздробяване и смесване на фуражните смеси. 

 

Всички модели над 3 м3 са стандартно оборудвани с транспортна лента за разтоварване на фуражната смес от двете страни на миксера в зависимост от нуждите на клиента. 

 

 

За по-големите ферми Джи-Трак ЕООД предлага фуражни миксери с обем от 12 до 22 м3 с два вертикални или хоризонтални режещи вала с една или две оси, което осигурява значително по-голяма стабилност и ефективност при работа. 

 

Моделите са налични в базата на Джи-Трак ЕООД и до края на месец февруари ще се предлагат на промоционални цени и с осигурено финансиране. 

 

Фирмата Erdallar е синоним за най-високо качество и е един от най-големите производители на фуражни миксери и транспортни ремаркета в Турция и разполага с два нови и модерно оборудвани завода с капацитет на производство над 80 миксера на месец. 

 

Фуражните миксери и транспортни ремаркета, както и цистерни за вода, можете да видите на селскостопанското изложение АГРА 2022, което ще се проведе в Пловдивския панаир от 9 до 13 март. 

 

За контакти с официалния вносител на Erdallar за България, Джи-Трак ЕООД – тел. 0877 88 40 80.