Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Геотрейдинг ООД ще представи селскостопански гуми на изложението Зоотехния 2011 в Солун

Геотрейдинг ООД ще представи селскостопански гуми на изложението Зоотехния 2011 в Солун

открит изложбен щанд на Геотрейдинг - снимка Трактор.БГ

Българската компания Геотрейдинг ООД е една от малкото родни фирми, която ще вземе участие в международното изложение за селско стопанство - Зоотехния 2011 в Солун. Специализираният агро-панаир в Гърция ще се проведе от 3-и до 6-и Февруари.

 

Геотрейдинг ООД ще се представи с щанд, намиращ се в Зала №13, изложбена площ №3А. По време на дебютното си участие в селскостопанската изложба Геотрейдинг ООД ще демонстрира селскостопански гуми, лекотоварни и товарни гуми "Белшина". Дружеството производител на беларуската марка е упълномощило българската организация за изключителен дистрибутор на продуктовата си линия за България, Гърция и Македония, както и за дилър за Албания и Турция.

 

Изложението "Зоотехния 2011" е 7-о по рода си и е с фокус върху оборудването на животновъдни и птицевъдни стопанства. Ще бъдат представени най-новите технологии в храненето на животни и птици.  По време на мероприятието ще бъдат представени редица новости в областта на животновъдството, както и иновативни машини за пакетаж на аграрни продукти; новости в селскостопанските услуги и производства.

 

Цената на билета за вход е 6 евро. палатите на изложението ще са отворени от 10 до 19 ч. в периода 03-06-и Февруари 2011.

 

Място : Панаирен и конгресен център - Солун - "Egnatia Street 154".

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug