Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Геотрейдинг организира ден на отворените врати за селскостопански и транспортни гуми

Геотрейдинг организира ден на отворените врати за селскостопански и транспортни гуми

складова база на Геотрейдинг в Слатина, София

 

 

Геотрейдинг ООД организира "Ден на отворените врати" в складова база за гуми "Слатина" за своите клиенти и партньори  на 20 април 2011 г.


Гостите се добре дошли на адрес ул. "Източна тангента" №2 в периода от 09:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:00 часа.

 

В склада посетителите ще могат да видят широка гама гуми и ще получат специални оферти за тях. Геотрейдинг ООД е изключителен представител на "Белшина" за България, Гърция и Македония, както и дилър за Албания и Турция. Паралелно с това е дистрибутор на продукти с марката "Мишлен".

 

 

Гостите на "Ден на отворените врати" ще могат да се убедят лично във високите стандарти на съхранение на гумите за клиенти. Те са от първостепенно значение за запазване на параметри като безопасност и дълготрайност, които формират високото качество на продукта.

 

 

 

Вижте селскостопанските гуми, които Геотрейдинг предлага

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug