Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Geringhoff подготвя премиера на новата серия хедери за жътва - Sun Lite

Geringhoff подготвя премиера на новата серия хедери за жътва - Sun Lite

хедер за жътва Geringhoff Sun Lite

 

Елитния немски производител Geringhoff подготвя премиера на новата серия хедери за жътва - Sun Lite. Официалното представяне ще се състои по време на най-голямото Световно изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2011, което започва тази неделя в Хановер, Германия.

 

Новата серия хедери включва хедери за бяла жътва, хедери за царевица и слънчоглед, както и хедери за жътва на рапица.

 

За първи път в производството на хедери за комбайни, Geringhoff предлага видимо по-дълги работни органи на хедерите, които според производителя осигуряват по-качествено захващане и придаване на жътвената маса към комбайна.

 

Geringhoff 2011

 

Друга новост е още по-голямие от досегашните модели жътвен свредел, който осигурява по-голям работен капацитет и по-висока скорост на жътвата.

 

Най-голямата иновация при Geringhoff обаче е системата за контур на повърхността, при която хедера автоматично се "чупи" и копира неравната повърхност. Системата се нарича TriFlex и разделя независимо хедер на 3 части.

 

Geringhoff TriFlex

 

Очаквайте снимки и видео на новите продукти на Geringhoff от щанда на компанията на Агритехника 2011.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug